Dansk femdom pikbur

Aug 21, - Man kan for eksempel skrive ind i kontrakten, at man skal have et pikbur på, når man ikke er her. Og så er det mig, der har nøglen. Hvis man er. det homoseksuelle miljø, og blev sidenhen populære i femdom/domina miljøet. Her er der faktisk ikke tale om et decideret bælte, men mere et pikbur, hvor man danske forhandlere, der forhandler kyskhedsbælter til kvinder i rustfrit stål. FemDom, femdom, große titten, blondine, brünette, blowjob, bdsm, arsch, cfnm, anal, cuckold, Maitresse Madeline, Julie Ann, Naomi Bankxx, Avva, Aiden Star. Nov 19, - I dette indlæg vil der være fokus på kyskhedsbælter til mænd eller som andre kalder dem pikbur / penisbur. ✅ Find det billigste og det bedste.

Giv ladyen nøglen til slavens pikbur og lad din domina holde nøglen til det aflåste pikbur – Og med et til flere mål for kyskhedslave. – Det er muligt, at komme på. Nov 19, - I dette indlæg vil der være fokus på kyskhedsbælter til mænd eller som andre kalder dem pikbur / penisbur. ✅ Find det billigste og det bedste. Dansk Findom Mistress - Din online Domina! Femdom. Rollespil. Ydmygelse. Slaveopdragelse. Dominans. Lak - Latex - Læder Kyskhedsbælte - Pikbur.

​.

Dansk Findom Mistress - Din online Domina! Femdom. Rollespil. Ydmygelse. Slaveopdragelse. Dominans. Lak - Latex - Læder Kyskhedsbælte - Pikbur. ​. Nov 19, - I dette indlæg vil der være fokus på kyskhedsbælter til mænd eller som andre kalder dem pikbur / penisbur.

✅ Find det billigste og det bedste. Den danske site studyonair.com sælger dem her og har også diverse som med piercings og specialbyggede "pikbure" lader deres pik fange bag tykke jernrør.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail